català  |  castellano  |  english
TechnoSperm
qui som


TechnoSperm És un Centre de recerca, innovació i transferència en biotecnologia de la reproducció porcina amb seu al Parc científic i tecnològic de la Universitat de Girona.

TechnoSperm centra la seva activitat en l'àmbit de la biotecnologia de la reproducció animal i humana.

El bagatge científico-tècnic de TechnoSperm en l'àmbit de la reproducció assistida s'inicia l'any 1987 en l'espècie porcina, i el seu compromís És estendre les seves activitats a d'altres especies d'animals domèstics (èquids, bovins, ovins, cànids, felins, etc.), i a l'espècie humana.

TechnoSperm es un Centre de la Xarxa IT (Innovació i Transferència) del CIDEM (Generalitat de Catalunya) dirigit pel Dr. Sergi Bonet. L'integra un Grup de Recerca de reconegut prestigi internacional i equipat amb les infraestructures científiques mÉs capdavanteres en el camp de la biotecnologia reproductiva, la biologia cel.lular i la biologia molecular.

Per a TechnoSperm, la bioseguretat, la confidencialitat i la gestió de la qualitat representen els pilars bàsics de tota la seva activitat. 
Tecnio - Be tech. Be competitive       Parc Científic i Tecnològic - Universitat de Girona       Universitat de Girona© TechnoSperm 2007 · info@technosperm.com · web: Meddia